Veel gestelde vragen

Op deze pagina beantwoorden we de vragen die we het vaakst krijgen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Hoe kan ik alsnog de herinneringsmails ontvangen?

Als je bij het bestellen van een digitaal abonnement hebt aangeven dat je geen herinneringsmail wilt ontvangen, kun je deze alsnog aanzetten onder Adressen in je account. Zet onderaan het formulier een vinkje en sla het adres op.

Hoe werkt een digitaal abonnement?

Als je een digitaal abonnement bestelt, ontvang je de vier nummers die nog komen. Op de 21e van maart, juni, september en december verschijnt een nieuw nummer. Welke je ontvangt, hangt af van het moment van bestellen: nummer 21 is het nieuwste nummer, die ontvang je niet meer binnen het abonnement. Je krijgt nummers 22, 23, 24 en 25. Nummer 21 kun je gewoon los bestellen.

Zodra een nieuw nummer verschijnt krijg je daar een mail over, maar je moet op de bestelpagina wel aanvinken dat je deze mails wilt ontvangen. Doe je dit niet, dan moet je er zelf aan denken om het nummer te downloaden of de mails alsnog aanzetten in je account.

Kan ik ook een abonnement cadeau doen?

Dat kan! Vul op de bestelpagina gewoon het adres in van de gelukkige ontvanger in plaats van jouw eigen adres. Onderaan de afrekenpagina staat een tekstvak (Bestelnotities) waar je kunt aangeven dan het een cadeau-abonnement is. Dat voorkomt verwarring.

Wat is de levertijd van de losse nummers?

Losse nummers worden altijd aan het begin van de maand en halverwege de maand verzonden.

In het ergste geval moet je dus ruim twee weken wachten op je bestelling. Dat is niet leuk, maar we moeten onszelf ook beschermen. We zijn allemaal vrijwilligers en kunnen niet dag en nacht paraat staan. Er zijn nog zoveel andere dingen die ook moeten gebeuren en er moet ook nog tijd zijn voor onze gezinnen. We hopen op je begrip hiervoor.

Lees ook: Waarom duurt het soms zo lang voor ik antwoord krijg?

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Het is niet nodig je abonnement op te zeggen. Een abonnement is altijd vier nummers en stopt daarna automatisch.

Ik ontving wel de verpakking, maar niet het magazine! Wat nu?

Dat is heel vervelend! De oorzaak ligt erin dat we composteerbare verpakkingen gebruiken voor het magazine. Helaas gaat die wel eens open, toch willen we geen plastic verpakking gebruiken.

Stuur een mail, ondertekend met de naam die bij het abonnement hoort, naar secretariaat@permacultuur-magazine.eu, dan sturen we een nieuw exemplaar toe.

Kan ik ook zelf geld overmaken om mijn abonnement te verlengen of moet het via de website?

Digitale nummers kun je alleen via de website bestellen. Voor papieren nummers kun je geld overmaken, maar zorg er dan wel voor dat het duidelijk is naar welk adres het magazine gestuurd moet worden. Vermeld ook je e-mailadres, zodat we je kunnen benaderen over je abonnement. Stuur dus ook even een mail naar secretariaat@permacultuur-magazine.eu met je volledige adres en rekeningnummer. Vergeet niet je abonneenummer te vermelden! Dan kunnen we je bestelling correct verwerken.

Maak het juiste bedrag over naar BE98 5230 8102 5993 ten name van Permacultuur Magazine onder vermelding van ‘verlenging abonnement’, ‘nieuw abonnement’ of ‘nabestelling’.

Hoe worden mijn persoonsgegevens gebruikt?

Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor je ze hebt afgestaan: heb je een nummer nabesteld of een abonnement genomen, dan gebruiken we de gegevens om de betaling te verwerken en het nummer toe te sturen. Als je lid wordt van de nieuwsbrief of de blogmail, gebruiken we je gegevens ook echt alleen daarvoor.

Wat zijn de verzendkosten?

Op dit moment rekenen wij geen verzendkosten. Dit is mede mogelijk door donaties. Dank daarvoor!

Waarom heb ik het laatste nummer niet ontvangen?

Waarschijnlijk heb je alweer vier nummers ontvangen en heb je je abonnement niet verlengd. Omdat het magazine vanuit België verzonden wordt is het wettelijk niet toegestaan om abonnementen door te laten lopen zoals dat in Nederland gebeurt. We helpen onze abonnees wel herinneren door middel van een brief bij het voorlaatste nummer, maar wellicht heb je deze over het hoofd gezien of ben je vergeten te betalen.

Als je een digitaal abonnement hebt, ontvang je een mail zodra er een nieuw nummer klaarstaat. Heb je je wel aangemeld hiervoor, maar niets ontvangen? Wellicht is hij in de spam terechtgekomen. Voeg winkel@permacultuur-magazine.eu toe aan je adresboek om dat te voorkomen.

De oplossing is simpel: verleng alsnog je abonnement en bestel het nieuwste nummer los bij.

Wanneer verschijnt er een nieuw nummer?

Rond elke seizoenswissel verschijnt er een nieuw nummer: 21 maart, 21 juni, 21 september en 21 december. De exacte afleverdatum kan enigszins afwijken.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00