Veel gestelde vragen

Op deze pagina beantwoorden we de vragen die we het vaakst krijgen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Wat is de levertijd van de losse nummers?

Losse nummers worden altijd aan het begin van de maand en halverwege de maand verzonden.

In het ergste geval moet je dus ruim twee weken wachten op je bestelling. Dat is niet leuk, maar we moeten onszelf ook beschermen. We zijn vrijwilligers en kunnen niet dag en nacht paraat staan. Er zijn nog zoveel andere dingen die ook moeten gebeuren en er moet ook nog tijd zijn voor onze gezinnen. We hopen op je begrip hiervoor.

Hoe worden mijn persoonsgegevens gebruikt?

Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor je ze hebt afgestaan: heb je iets besteld, dan gebruiken we de gegevens om de betaling te verwerken en de bestelling toe te sturen. Als je lid wordt van de nieuwsbrief, gebruiken we je gegevens ook echt alleen daarvoor.

Wat zijn de verzendkosten?

Op dit moment rekenen wij geen verzendkosten. Dit is mede mogelijk door donaties. Dank daarvoor!

Waarom heb ik het laatste nummer niet ontvangen?

Eind september 2023 verscheen het allerlaatste nummer van Permacultuur Magazine: nummer 32. Als je daarna niets meer hebt ontvangen, klopt dat dus. Mocht je nummer 32 niet hebben ontvangen, maar wel een abonnement hebben, neem dan even contact op met Piet Anrijs via secretariaat@permacultuur-magazine.eu.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00