Hoe kan ik alsnog de herinneringsmails ontvangen?

Als je bij het bestellen van een digitaal abonnement hebt aangeven dat je geen herinneringsmail wilt ontvangen, kun je deze alsnog aanzetten onder Adressen in je account. Zet onderaan het formulier een vinkje en sla het adres op.

Hoe werkt een digitaal abonnement?

Als je een digitaal abonnement bestelt, ontvang je de vier nummers die nog komen. Op de 21e van maart, juni, september en december verschijnt een nieuw nummer. Welke je ontvangt, hangt af van het moment van bestellen: nummer is het nieuwste nummer, die ontvang je niet meer binnen het abonnement. Je krijgt nummers . Nummer … Meer lezen Hoe werkt een digitaal abonnement?

Kan ik ook een abonnement cadeau doen?

Dat kan! Vul op de bestelpagina gewoon het adres in van de gelukkige ontvanger in plaats van jouw eigen adres. Onderaan de afrekenpagina staat een tekstvak (Bestelnotities) waar je kunt aangeven dan het een cadeau-abonnement is. Dat voorkomt verwarring.

Kan ik ook zelf geld overmaken om mijn abonnement te verlengen of moet het via de website?

Digitale nummers kun je alleen via de website bestellen. Voor papieren nummers kun je geld overmaken, maar zorg er dan wel voor dat het duidelijk is naar welk adres het magazine gestuurd moet worden. Vermeld ook je e-mailadres, zodat we je kunnen benaderen over je abonnement. Stuur dus ook even een mail naar secretariaat@permacultuur-magazine.eu met … Meer lezen Kan ik ook zelf geld overmaken om mijn abonnement te verlengen of moet het via de website?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00